5 کتاب فن بیان که حتماً باید بخوانیم

با یک جستجوی ساده در گوگل کتاب های زیادی در مورد فن بیان به شما پیشنهاد میشه که اغلب تکراری و یا جنبه ی بازاری و فروش دارند تا یک کتاب کاربردی برای تقویت فن بیان.

من با توجه به تجربه ی شخصی خودم از مطالعه ی کتاب های فن بیانی که داشتم،در این مقاله قصد دارم تا 5 تا از بهترین و کاربردی ترین اونها رو به شما معرفی کنم.امیدوارم که مطالعه کنید و از مطالب اونها استفاده ی لازم رو ببرید.

1-کتاب ارتباط شناسی(نوشته ی دکتر مهدی محسنیان راد) :

کتاب ارتباط شناسی دکتر مهدی محسنیان راد یکی از کتاب های مرجع دانشگاهی در خصوص فن بیان و ارتباطات است.شاید این کتاب کمی قطور باشه که تقریبا 900 صفحه ست (البته 100 صفحه اش مربوط به معرفی منابع هستش) اما ارزش خوندن رو داره.

این کتاب یک راهنمای کاربردی و جامع در خصوص ارتباطات و فن بیان ست،و جزو کتاب های تخصصی در حیطه ی ارتباطات به حساب میاد.در بخش هایی از این کتاب ما با انواع ارتباط های کلامی و غیر کلامی آشنا میشیم که تقریبا آزمایش های مختلفی هم در موردشون انجام شده.

شما در این کتاب به طور کلی یاد می گیرین که ارتباط در بستر معنا یعنی چی و چطور می تونید روی مخاطب و دیگران تاثیر بزارید.

2- کتاب هوش اجتماعی(نوشته ی دکتر دانیل گلمن):

کتابی که بهتون کمک می کنه تا هوش هیجانی رو بیشتر و البته بهتر بشناسید و به نظر من حتی ارزش خوندن چند باره رو هم داره.شاید این کتاب راهکار زیادی به ما نداده باشه اما با توجه به تحقیقات و آزمایش مختلف در شناسوندن هوش هیجانی به ما کمک کرده که بسیار می تونه در موقعیت های اجتماعی مختلف کاربردی باشه.

آگاهی از محیط اجتماعی،مدیریت روابط،تاکید بر سلامتی با داشتن رابطه سالم اجتماعی، یادگیری مهارت های اجتماعی،مراقبت ازاحساسات و روابط اجتماعی، اهمیت دادن به همدلی از جمله مواردی هستن که در این کتاب مطرح شدن.

یادمون نره

کتاب های فن بیان، لزوم کتاب های آموزش سخنرانی و گویندگی و .... نیست.
کتاب هایی که در این مقاله بهتون معرفی کردم بیشتر در ارتباطات روزمره اجتماعی و مخصوصا در اقناع سازی طرف مقابل یا مخاطبانمون بسیار تاثیرگذاره چون که یکی از اهداف اصلی فن بیان اثرگذاری روی افراد، مطابق با خواسته ی ماست.

3- کتاب صدای خود را آزاد کنید ( نوشته ی راجر لاو):

اگر این کتاب رو بخونید تقریبا میشه گفت با خیلی از اصول اساسی در مورد صدا آشنا می شین که می تونه کاربردی هم باشه.در این کتاب همچنین شما با صدای میانی که تقریبا میشه گفت اولین نفری که نظریه و مفهومی رو در موردش ارائه کرد ایشون بود(راجر لاو نویسنده ی کتاب) آشنا میشید.

4- کتاب بهترین قصه گو برنده ست ( نویسنده آنت سیمونز)

یکی از مواردی که همیشه چه در دوره ی سخنرانی و فن بیان و چه در دوره ی گویندگی و فن بیان  تاکید کردم و سعی کردم به شرکت کنندگان اون رو آموزش بدم؛ استفاده ی درست،به جا و صحیح و عالی از مهارت داستان گویی هستش.

اگر تولید کننده محتوا هستید و یا صاحب یک کسب و کار این کتاب رو حتما بخونید تا بدونید چطور از یک مهارت خاص می تونید در جذب مخاطب استفاده کنید.

5- کتاب کلماتی که ذهن را تغییر می دهند (نوشته ی شلی رز شاروی)

یکی از کتاب هایی که حتما باید بخونید این کتابِ،چرا که به ما یاد میده چطور میشه مردم رو درک کرد و باهاشون صحبت کرد. شما در این کتاب 14 تا الگو یاد می گیرین که منجر به بهبود و تاثیرات مثبت در زندگی و ارتباطات تون با دیگران میشه و تمرین هایی که باید سعی کنید اون ها رو عملیاتی کنید.

امیدوارم از خوندن این کتاب لذت ببرین و به نکات مهمی برسین.

ممنون میشم اگر نظرتو در مورد این مقاله برام،این زیر بنویسی و اگر هر کدوم از این کتاب ها رو خوندنی می تونی دیدگاه تو برای بقیه  هم به اشتراک بزاری

5/5
اشتراک گذاری:

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید